Directe verkoop

Een directe verkoop is de snelste manier om producten te verkopen. Je bestelt de producten onmiddellijk via de webshop zonder een voorverkoop te houden. Het voordeel is dat je direct kan starten en niet zoals een voorverkoop twee maal hoeft langs te gaan. Dit systeem is enorm populair bij jeugdbewegingen, sportclubs, studenten en particuliere benefietacties die via vrienden, familie, kennissen of een deur aan deur actie de producten aan de man brengen.

1

Kiezen van artikelen

In onze webshop kan je snel en eenvoudig jouw artikelen selecteren en gebruik maken van onze bulk kortingen. Van zodra je alle nodige artikelen in uw winkelmandje heeft geplaatst, ben je klaar voor het plaatsen van je bestelling.

2

Plaatsen van bestelling

Bij het plaatsen van je bestelling is het belangrijk om er voor te zorgen dat alle gegevens correct zijn ingevuld, deze gegevens zullen namelijk gebruikt worden wanneer je gekozen hebt voor het leveren van de artikelen en om contact op te nemen bij afhaling.

Op de betaalpagina kies je voor de betaalmethode die voor jou het beste pas, we bieden je alvast tal van opties aan voor je gebruiksgemak. Na het afronden van de betaling heb je succesvol jouw bestelling geplaatst.

3

Bevestiging

Van zodra je bestelling is opgenomen in ons systeem krijg je ook een bevestigingsmail, deze bevat een overzicht van alle artikelen die je hebt besteld.

4

Verwerking

Het verwerkingsproces van je bestelling kan je volgen op jouw account pagina. Hier zie je in welke status je bestelling zich bevindt, van zodra jouw bestelling klaar is zal deze verzonden worden of zal je gecontacteerd worden voor afhaling indien je bij het bestellen voor deze methode heeft gekozen.

5

Afhalen of levering

Wanneer je voor afhalen heeft gekozen als leveringsmethode zal je gecontacteerd worden om een afspraak in te plannen voor afhaling, onze contactgegevens kan u alvast terugvinden op onze contactpagina.

Wanneer je gekozen hebt voor het leveren via pakketpost wordt jouw pakketje verzonden en wordt de status in uw besteloverzicht gewijzigd. Je wordt op de hoogte gebracht bij de verzending en mag je pakketje binnen enkele dagen verwachten.

6

Veel succes

Je hebt de gekozen artikelen ontvangen en kan beginnen met de verkoop voor je geld inzamelactie. Wij wensen je alvast veel succes en een zeer goede verkoop.

– Het geldinzamelen.be team