Over ons

Sinds 2007 is oprichter Dieter De Backer en zijn team actief in verschillende groothandel segmenten zoals snoepgoed, chocolade en grafisch drukwerk.

Geldinzamelen.be  is online sinds 2012 en een betrouwbare partner & leverancier van topproducten voor geld inzamelacties naar scholen, verenigingen, goede doelenacties en benefieten. Afgelopen jaren voorzagen wij duizenden acties van kwaliteitsproducten zoals snoepzakjes, chocolade truffels, zeevruchten, sneeuwballen, cuberdons, en nog veel meer lekkers. Met drie online projecten (www.geldinzamelen.be, www.snoepman.be en www.wenskaartenshop.be )verwerken we jaarlijks meer dan 7500 bestellingen naar bedrijven, scholen, verenigingen, VZW’s en particulieren.

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Om het goede voorbeeld te geven sponsoren we zelf het hele jaar door VZW , namelijk verschillende inpakcentrales die werken met mensen met een psychische of motorische beperking. Bovendien zijn het ook deze inpakcentrales waar wij beroep op doen om al het lekkers voor jullie in te pakken. Zo wordt elke verpakking met veel liefde door deze fantastische mensen verpakt.  Op deze manier proberen ook wij ons steentje bij te dragen.