Geld inzamelen jeugdbeweging

Dieter
2 jaar geleden

Geld inzamelen jeugdbeweging, enkele tips?

Wil je geld inzamelen voor een jeugdbeweging? Wij helpen je graag verder met de juiste manier om een geld inzamelactie te organiseren. Wij hebben verschillende producten die we aanbieden waarbij een succesvolle inzamelactie verzekerd is!

Met onze jarenlange ervaring geven wij jullie graag advies mee om een inzamelactie te organiseren voor jullie jeugdbeweging. Speciaal daarvoor hebben een ruim aanbod aan lekkernijen en non-food producten

Geld inzamelen jeugdbeweging, de snoepverkoop

We hebben verschillende soorten snoep die je kan aanbieden. Zo kan je kiezen uit bulksnoep om zelf snoepzakjes te verpakken of je kan kiezen voor kant en klaar gevulde snoepzakjes en lekkere cuberdons van Geldhof .

.                              

Je kan een chocolade verkoop organiseren:

Eenvoudig geld inzamelen kan je met een chocoladeverkoop gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade. Zo kan je kiezen uit ons assortiment zeevruchten, sneeuwballen, lekkere schilfer truffels melk, lente figuren, en heerlijke chocolade hartjes.

Je kan non-food producten verkopen:

Wij bieden jullie een ruim aanbod aan non-food producten aan. Zo kan je bij ons kiezen uit een uitgebreide stickerverkoop, een originele berenactie, een zeer ruime wenskaartenverkoop en een toffe kalenderactie.

Een wafelverkoop organiseren voor jeugdbeweging

Geld inzamelen voor jeugdbewegingen met een Gebak & wafelverkoop is altijd een topper onder de acties. Wij hebben een zeer lekker aanbod met diverse gebakjes! Zo kan je bij ons kiezen uit lekkere carré confituurtaart, vanillewafels, chocoladewafels, suikerwafels, chocoladesuikerwafels en frangipanetaart.

Je kan aan crowdfunding doen:

Een crowdfundingactie organiseren is altijd succesvol, maar er zijn nog manieren om geld in te zamelen voor jeugdbewegingen. Crowdfunding is een manier om een geld inzamelactie te organiseren. Daarbij vraag je aan andere om je inzamelactie financieel te ondersteunen. Jeugdbewegingen gaan meestal tewerk via een verkoopactie met heerlijke producten. Mensen uit de gemeente weten dat jeugdbewegingen jaarlijks een verkoop houden en steunen deze met veel plezier.

Moet ik een vergunning hebben?

Voor alle informatie die je moet weten kan je naar vergunningen gaan.