Geld inzamelen voor kom op tegen kanker

Dieter
4 jaar geleden
Geld inzamelen voor kom op tegen kanker

Daar waar andere goede doelen zich meestal focussen op één vaste jaarlijkse periode om geld in te zamelen, worden er ten voordele van Kom op tegen Kanker het jaar rond inzamelacties georganiseerd. Onder invloed van de Warmste Week zien we in de aanloop naar Kerstmis steeds een hoop nieuwe verkoopacties als paddestoelen uit de grond schieten. Ook dit jaar is dat het geval.

Waarom er zoveel geld inzamelacties t.v.v. Kom op tegen Kanker georganiseerd worden? Om de strijd tegen, het onderzoek naar en de slachtoffers van kanker de nodige financiële hulp te bezorgen. Bovendien is het een prachtig steungebaar, ongeacht hoeveel je inzamelactie opbrengt. En alle kleine (of grote) beetjes helpen!

Verkoopacties en producten voor Kom op tegen Kanker

Geen inspiratie? Geen probleem – onze uitgelichte producten passen perfect in iedere verkoopactie:

 • Voorverpakte snoepzakjes: makkelijk te verkopen, hoge winstmarges en geen voorbereidend werk. Een klassieke en betrouwbare oplossing die bij iedereen in de smaak valt.
 • Sneeuwballen: boterzachte vulling, omhuld door krokante chocolade en afgewerkt met poedersuiker. Een go-to chocoladeproduct om je verkoopactie te verrijken.
 • Cuberdons: de authentieke Gentse neuzekes met smeuïge vulling en verharde suikerkorst, op smaak gebracht met een aroma van framboos en rood fruit. De naam alleen al doet bij velen het water in de mond lopen.
 • Snoep in bulk: een oplossing op maat voor iedere vereniging. Kies zelf je hoeveelheden, soorten snoep en de inhoud per zakje.

Wil je samen met je vereniging je steentje bijdragen voor Kom op tegen Kanker? Met onze uitgelichte producten maak je van iedere verkoopactie een succes. Geld inzamelen voor het goede doel was nog nooit zo eenvoudig.

De voordelen voor jouw inzamelactie

Onze garanties voor jouw verkoopactie t.v.v. Kom op tegen Kanker:

 • Uitstekende kwaliteit en inkoopprijs, met prijzen vanaf €0.83 tot €1.90 per snoepzakje
 • Offerte op maat voor grootorders
 • Authentieke streekproducten en snoepgoed van A-merken
 • Verschillende formaten/gewichten mogelijk
 • Hoge winstmarge door lage inkoopprijs, met extra korting bij afhaling
 • Snelle bezorging over heel België met eventuele spoedlevering
 • Kant-en-klaar geleverd: meer tijd voor verkoop en dus meer winst

Je voorraad uitverkocht en toch nog een schepje bovenop je inzamelactie doen? Door onze snelle levertermijn en grote stock kan je naar hartelust blijven geld inzamelen.

Wij hebben ons alvast voorzien op de vele verkoopacties t.v.v. Kom op tegen Kanker. Jij of je vereniging nog niet? Contacteer ons dan snel om jouw noden te bespreken of bestel rechtstreeks in onze webshop!